Media

Pers en media, u kunt contact opnemen via het contactformulier.

Oproep voor ludieke NO WAY! – actie in Leidsche Rijn
13-05-2009
Media >>

Er zijn weer ontwikkelingen i.v.m. de mogelijke snelweg door of langs Leidsche Rijn. Op 18 mei as. worden de Richtlijnen voor de eerste fase van het MER onderzoek vastgesteld door het Bevoegd Gezag (de Minister van V&W, Minister van VROM, Gedeputeerde van de Provincie Utrecht en het College van B&W van de Gemeente Utrecht).

Graag wil de Stichting Natuurlijk!Vleuterweide uw hulp inroepen om voor deze datum nog een vuist te maken en kracht te zetten bij de vele inspraakreacties.
Aanstaande zondag 17 mei willen we met zoveel mogelijk mensen op de Parkstrook bij het Gezondheidscentrum Vleuterweide, Vleuten een ludieke NO WAY!- actie voeren. Het eindresultaat gaat fantastisch worden en zal vanuit de lucht worden vastgelegd!!!

Wat we van u vragen is enkel uw aanwezigheid, want het aantal mensen is van cruciaal belang. Dus neem ook uw buren, vrienden etc. mee en kom allemaal zondag 17 mei stipt om 10.15 uur. De actie duurt ca 45 min., meldt u bij het gezondheidscentrum Vleuterweide bij een van onze medewerkers met de felgekleurde hesjes.

Wij zorgen voor de –bijzondere- media-aandacht, zorgt u voor massale opkomst?!!!!
Zegt het voort en stuur dit bericht door naar zoveel mogelijk mensen!

Het bestuur van de Stichting Natuurlijk!Vleuterweide.

Datum aangepast: 13-05-2009 at 6:00 PMReacties


Reactie toevoegen
Ik ben erbij! Door Onbekend(e) on 14-05-2009 at 11:32 PM
Alweer een prima initiatief! Ik zal er zijn!