Media

Pers en media, u kunt contact opnemen via het contactformulier.

Inspraakavond inrichting Parkstrook Krant
13-05-2009
Media >> Krant

Op dinsdag 26 mei vindt in de Cultuurcampus een inspraakavond plaats over de inrichting van de Parkstrook. De inspraakavond gaat zowel over het gedeelte ten noorden van de gerealiseerde parkeervoorziening als het gedeelte ten zuiden hiervan. In deze twee gedeeltes zijn de bomen reeds geplant en is de
padenstructuur al vastgelegd. Door het ontwerpbureau 1:1 Stadslandschappen is een voorlopig ontwerp opgesteld voor de verdere invulling van de gebieden. De inspraakavond gaat over dit voorlopig ontwerp.

In het ontwerp zijn de suggesties meegenomen die zijn ontvangen naar aanleiding van de oproep in de nieuwsbrief Vleuterweide van juli vorig jaar.
 

Reageren
U kunt tijdens de inspraakavond via een reactieformulier kenbaar maken wat u van het voorlopig ontwerp vindt. Deze reacties worden dan meegenomen bij de totstandkoming van het definitief ontwerp. Aangezien er in het voorlopig ontwerp onder andere een ontmoetingsplek voor jongeren is opgenomen, nodigen wij hierbij ook de jongeren uit de wijkvan harte uit naar de inspraakavond te komen.

De inspraakavond is op dinsdag 26 mei om 19.30 uur in de Cultuurcampus, Burchtpoort 5 in Vleuten.

Bron: http://www.deweekkrant.nl/files/pdfarchief/MEE/20090513/BRU_MEE-1-09_090513_1.pdf

Datum aangepast: 13-05-2009 at 11:52 AMReacties

Niet gevonden

Reactie toevoegen